Selecteer een pagina

Voice-over

Al ruim 30 jaar bouwen we aan een database van voice-overs. Stemcasting is een belangrijke specialiteit van Van de Laar | Van Efferen Studio’s. Inmiddels bevat onze database ruim 750 nationale en internationale stemacteurs. Een voice-over kan een productie maken of breken. De stemkeuze is dus heel belangrijk. Laat ons, samen met jou, de juiste stem vinden voor je productie!

Ter illustratie een animatie van reclamebureau Fortelle, waarvan we maar liefst 20 taalversies hebben gemaakt.

Producties met onze voice-overs

IGO Supplier of promotional gifts

KNVB

D-Link

Kenwood

Snel geregeld

Van de Laar | Van Efferen Studio’s staat voor “snel schakelen”. Een professionele voice-over heb je bij ons zó geregeld. Indien nodig nog dezelfde dag. We kunnen zo snel schakelen door ons enorme netwerk. En doordat we onze studio in real-time kunnen koppelen aan externe studio’s. Hierdoor hoeven stemacteurs niet meer per sé stad en land af te reizen om naar onze studio te komen. Door de digitale verbinding komt het signaal van de stemacteur in studiokwaliteit bij ons binnen, en kunnen wij 1-op-1 regisseren. Onze garantie dat het in één keer goed is!

Voice-overs in iedere taal

Van de Laar | Van Efferen Studio’s levert voice-overs in iedere taal. Indien gewenst verzorgen wij ook de vertaling. Dan weten we vooraf 100% zeker dat alles gaat passen. Niet iedere taal is namelijk even compact. In het Engels vertel je iets sneller dan in het Nederlands, en in het Fins neemt dezelfde zin tweemaal zoveel tijd in beslag. Bij buitenlandse voice-overs werken we uitsluitend met native speakers, en onze stemregisseurs beheersen alle belangrijke Europese talen.

Meer informatie nodig?

Neem contact met ons op!

Contact

10 + 12 =