Selecteer een pagina

Lekker relaxen in je op-maat-gemaakte fauteuil. Wie wil dat nou niet? Van de Laar | Van Efferen Studio’s produceerde een nieuwe sfeervolle commercial voor Meubelzorg: de grootste leverancier van relaxfauteuils in Nederland.

 

AV-nieuws

Radiospots, TV-commercials, online-ads,  soundlogo’s, social video’s, opdrachtmuziek, sound design, videoregistraties… Dagelijks worden bij Van de Laar | Van Efferen Studio’s interessante producties gemaakt. Op deze blogpagina vind je al ons AV-nieuws én lees je van alles over interessante ontwikkelingen in de markt.

Meld je aan

Wil jij op de hoogte gehouden worden van wat we doen? Meld je aan voor nieuwsbrief!

Bedankt voor het aanmelden.

Er ging iets mis.

Slimme buitencamera

WoonVeilig is een slim beveiligingssysteem dat je zelf kunt installeren en vanuit een basispakket kunt uitbreiden. NU krijg je bij het startpakket GRATIS een slimme buitencamera!

Black Friday

Vandaag is het dan eindelijk zover: Black Friday. De eerste keer dat de term Zwarte Vrijdag gebruikt werd was niet voor de start van de kerstinkopen, maar voor een financiële crisis (de goudcrash in september 1869). Twee grote Wallstreet-financiers werkten samen om zo veel mogelijk VS-goud op te kopen, in de hoop dat de prijs zou stijgen. Op die zwarte vrijdag in september 1869 kwam de samenzwering uit. Hierdoor kwamen de aandelen in vrije val. Vanaf de jaren ’60 staat Black Friday voor de start van de kerstinkopen. Sinds 2015 is dit fenomeen overgewaaid naar Nederland. Ook dit jaar hebben we weer een reeks radio- en TV-commercials mogen produceren rond dit thema. We hebben er een paar achter elkaar gezet. We wensen je een succesvolle Black Friday en op naar de volgende actie!

 

 

Wel de trend, niet de prijs

Wil je supervoordelig je huis trendy inrichten? Kwantum maakt het mogelijk! Van de Laar | Van Efferen maakte een reeks commercials en reels voor TV en online, op basis van stop-motion-techniek.

Pets Place – Premium

Ben jij al Pets Place Premium-lid? Met Pets Place Premium krijg je persoonlijke aanbiedingen op basis van je huisdier en interesses en… altijd 5% korting op meer dan 20.000 artikelen! En t/m Dierendag zelfs 20% korting! In opdracht van Happy Cactus produceerden we een serie radiocommercials. Nu te beluisteren op NPO 2 & 3 en Q-Music.

As ge ’t nie wit…


Het wielerseizoen is weer volop aan de gang en elke wielerrit wordt gedomineerd door de equipe van Soudal. Mooie aanleiding voor Soudal om ook te domineren in de reclameblokken rondom de wedstrijden. Heel Nederland mag het weten: As ge ’t nie wit… kies zoals de professional voor Soudal: Lijm, purschuim en kit.

Ook achter déze deur??


In de kelder, op zolder, in de mancave… ook op bouwkundig moeilijke plekken kun je een toilet plaatsen. Zonder breek- of hakwerk. SaniBroyeur maakt het mogelijk! Inderdaad: achter elke deur… een SaniBroyeur! VDLVE ontwikkelde deze opvallende reclameboodschap in opdracht van SaniBroyeur Benelux.

Zizo – da’s luxe!

Alle taken in huis regel je eenvoudig met de Zizo-app. Zizo kan alles voor je verzorgen, van stofzuigen tot ramen wassen en van strijken tot klussen in de tuin. En werkgevers kunnen deze diensten inkopen voor hun medewerkers. Daarmee wordt alles een fluitje van een cent! In opdracht van Happy Horizon mochten wij deze campagne van drie radiocommercials maken. Inclusief op maat gemaakte muziek

Shimano Tour

Houd je Shimano-onderdelen in topconditie en fiets naar één van de ruim 200 servicecenters. Shimano werkt alleen met gecertificeerde monteurs én levert fietsservice van wereldklasse. Je hoort er alles over in deze radiocommercial die we voor ze maakten.

Rookmelders verplicht!


Bij WoonVeilig kun je terecht voor complete alarmsystemen en voor bijvoorbeeld slimme rookmelders. Je installeert alles eenvoudig zelf, hoe fijn is dat! Deze tv-commercial is onderdeel van een complete campagne voor radio, TV en online.

Huur je eigen rolcontainer


Waar ga je heen met het afval van de zaak? Doe niet zo moeilijk en huur je eigen rolcontainer! Bij Rolcontainer Nederland.

Amslod – Urban collectie

Met deze stoere nieuwe e-bikes van Amslod fietsten we door het mooie Den Bosch, waarbij we ook de urban en industriële locaties niet konden overslaan! De Amslod Eton en Kent E-bike zijn nu te bewonderen in de nieuwe TVC!

 

Würth – Ready for Work

Ready for work! Of je nu bouwt, monteert, onderhoudt of installeert; met Würth ben je klaar voor je klus. Voor Würth mochten we een mooie radiocommercial en drie tag-ons realiseren die nu overal te horen zijn!

Wie slim is…

Je hele huis in gezellige en feestelijke kerstsfeer, en dat voor een mooi prijsje. Kwantum maakt het waar! Stop-motion-commercial gemaakt in opdracht van Kwantum Nederland.

 

Elke. Stap. Telt.

Eén op de vijf mensen krijgt Alzheimer of een andere vorm van dementie. Koop je Alzheimer Socks dan steun je onderzoek. Met een geweldig team maakten we belangeloos deze campagne voor radio, TV en online. Een samenwerkingsverband van Van de Laar | Van Efferen Studio’s en Creanza, Jan van Gestel Copy & Concept, MediaValue, Skyline Capturing en Pierre Bokma. Elke. Stap. Telt.

Houd ze in beweging!

Om je huisdier te helpen een gezond en actief leven te leiden, is een goede aanvulling op de voeding belangrijk. Met Pharmox blijft je hond of kat in beweging. Samen met dierenarts Piet Hellemans produceerden we een serie commercials voor TV en online, met Bonnie in de hoofdrol.

Onze eigen AV-specialist

Ook VDLVE heeft nu z’n eigen AV-specialist: Stagiair Stijn is begonnen.
Hoi mijn naam is Stijn van den Bosch, 22 jaar en zit in mijn tweede jaar van de opleiding AV-Specialist op het Koning Willem 1 College in Den Bosch. In dit tweede leerjaar mogen wij 20 weken stagelopen. Met trots mag ik deze stage doen bij Van de Laar I Van Efferen Studio’s. Ik spreek je snel!

 

Geen woorden maar data

Eerlijke cloudhosting voor ondernemend Nederland? Tilaa. Your preferred Cloud Partner. In opdracht van Tilaa creëerden we radiocommercials welke draaien op BNR.

Vakantie in eigen land

Met een e-bike van Amslod is geen heuvel te hoog. Met de nieuwe stoere serie fietsen draaiden we in het mooie Zuid-Limburg een serie nieuwe commercials voor inzet via de socials.

Easy4U – stevige schoollaptops

Ga je na de zomer naar de brugklas? Easy4u van The Rent Company helpt je aan een extra stevige schoollaptop met een servicepunt op jouw school. Ideaal!

Manutan

Nooit meer misgrijpen… Manutan heeft alles voor kantoor, magazijn en buitenterrein. Van deze radiocommercial maakten we variaties voor de Nederlandse, Vlaamse en Franse markt. Zing lekker mee met de vrolijke op-maat-gemaakte muzikale huisstijl van Manutan!

Guilty pleasure

Jouw guilty pleasure? Kom shoppen bij Woonwarenhuis Nijhof. Maar liefst 15 speciaalzaken onder één dak. Waar precies? In Baarn!

Pak een relaxmoment!

Mevrouw van Rijssel, oom Gerard, en ook Henny! Ze pakken iedere dag een relaxmoment. In een fauteuil van Meubelzorg. Wanneer gunt u zichzelf een relaxmoment? TVC i.o.v. Meubelzorg.

MBI – Ibiza

Wat maak jij deze zomer van je tuin? MBI – De Steenmeesters heeft alle stijlen in huis; van hip Ibiza tot strak industrieel. Maak het jezelf makkelijk met GeoCeramica; een onderhoudsvrije en makkelijk de leggen tuintegel. Laat de zomer maar komen!

Kuperus Bedden – Vakmanschap

Kuperus staat voor vakmanschap en ambachtelijk handwerk. Het is de overtuiging van Kuperus dat goed slapen de basis is van mooi, gezond en energiek leven. Voor de eerste stap naar radio mochten wij voor dit mooie bedrijf een radiospot produceren inclusief op maat gemaakte muzikale huisstijl.

AV-nieuws

Radiospots, TV-commercials, online-ads,  soundlogo’s, social video’s, opdrachtmuziek, sound design, videoregistraties… Dagelijks worden bij Van de Laar | Van Efferen Studio’s interessante producties gemaakt. Op deze blogpagina vind je al ons AV-nieuws én lees je van alles over interessante ontwikkelingen in de markt.

Meld je aan

Wil jij op de hoogte gehouden worden van wat we doen? Meld je aan voor nieuwsbrief!

Bedankt voor het aanmelden.

Er ging iets mis.