Selecteer een pagina

Surprise, surprise!


Henny Huisman is weer helemaal terug van weggeweest! Na de succesvolle introductie van zijn boek trekt hij nu door Nederland met waardecheques. Wie weet staat Henny binnenkort bij jou aan de deur! Van de Laar | Van Efferen Studio’s produceerde deze commercial in opdracht van Meubelzorg.

AV-nieuws

Radiospots, TV-commercials, soundlogo’s, animaties, social video’s, backingtracks voor productiehuizen, opdrachtmuziek, videoregistraties… Dagelijks worden bij Van de Laar | Van Efferen Studio’s interessante producties gemaakt. Op deze blogpagina lees je al ons AV-nieuws!

Meld je aan

Wil jij op de hoogte gehouden worden van wat we doen? Meld je aan voor nieuwsbrief!

Bedankt voor het aanmelden.

Er ging iets mis.

Het codewoord…

Johan Derksen weet altijd weer de boel op te schudden met pittige uitspraken. Voor de promotie van zijn boek “Derksen” gingen we met onze mobiele studio naar Slot Zeist, waar Johan een hele reeks radiocommercials insprak. Spraakmakende spots die we maakten in opdracht van uitgeverij Overamstel.

Livestream Bonduelle


Fama Volat en Bonduelle Northern Europe vroegen VDLVE om een twee uur durende livestream -inclusief video content- te verzorgen. Kijkers in maar liefst 5 landen deden actief mee tijdens deze grandioze interactieve live-show met 8 presentatoren.

Bieden bij BVA!


Wat je ook zoekt, BVA Auctions heeft je altijd wat te bieden. In opdracht van Today is Canday hebben we de postproductie gedaan van een uitgebreide TV-campagne: we verzorgden de opname/mastering van stemmen en voice-overs, en ontwikkelden het soundlogo.


Provincie Noord-Brabant is gestart met de campagne “Brabant gaat voor NUL verkeersslachtoffers”. Hierin sta jij als burger centraal, en word je aangesproken over welke acties je onderneemt om tot NUL verkeersslachtoffers te komen. Scheepens Creative Agency ontwikkelde deze campagne, en vroeg ons de voice-over te verzorgen. Een mooi project waar we graag ons steentje aan willen bijdragen.


Onlangs heeft ENGIE de campagne “Vesper het vuurvliegje” gelanceerd. Vesper legt jonge kinderen met interactieve nachtlamp uit hoe zonne-energie werkt. Als het sprookje wordt voorgelezen, reageert de lamp via woordherkenning. Aan ons de eer om de voice-over te mogen regelen voor dit unieke project van Fama Volat.

Nu er weer meer gewerkt wordt op de werkvloer, wordt het risico op calamiteiten op het werk ook weer groter. Zijn bedrijfshulpverleners hierop voorbereid? In opdracht van BHV.nl produceerde VDLVE een indringende radiocommercial. Te beluisteren via o.a. NPO Radio 1.

Kom, we smeren ‘m!


Fightclub vroeg ons een geschikte stem te zoeken bij hun TV-commercial voor St. Môret. Een uitnodigend stemgeluid dat past bij het romige karakter van deze Franse smeerkaas. Zeg nou zelf… veel romiger wordt het niet! 🙂

Zomer in de bol!

Kwantum heeft de zomer in bol en strooit met fikse kortingen! Daarom op naar Kwantum! In Opdracht van Kwantum Nederland/België produceerden we, zowel voor de Nederlandse als Belgische markt een serie zomerse radiocommercials.


Brand Pilsener is voor het tweede jaar op rij verkozen tot Beste Pils van Nederland, tijdens de uitreiking van de Dutch Beer Challenge: de eerste professionele bierwedstrijd in Nederland. Dat mag heel Nederland weten, dus maakte Peek Creative Studios een nieuwe serie billboards, en vroegen zij wederom aan Paul van Efferen of hij voice-over voor deze Billboards wilde verzorgen.


Als je PIDZ nog niet kende, dan is dat vanaf nu verleden tijd. De radiocommercials van PIDZ -netwerk van zorgprofessionals- draaien volop bij Sky Radio, Radio 538 en de regionale omroepen. Vaste voice-over Tamara Brinkman (je weet wel, Saskia Verduyn uit GTST) kwam naar onze studio om een serie commercials in te spreken.

Klaar voor het voorjaar!


Tim & Tom Coronel zijn klaar voor het voorjaar. Heuts heeft alles voor een heerlijke vakantieperiode: tuinmeubelen, zwembaden, fietsdragers, barbecues… We doken met de twee boegbeelden van Heuts onze studio in voor een aantal nieuwe radiocommercials die nú te beluisteren zijn op Q-Music.

Radiocampagne Morres Wonen


Onlangs produceerden we een mooie radiocampagne voor Morres Wonen & Slapen in Hulst! Reclamebureau ‘De Vloer’ uit Antwerpen sloot digitaal aan tijdens de opname in onze studio en de radiocampagne is inmiddels in heel Vlaanderen te horen!

AV-nieuws

Radiospots, TV-commercials, soundlogo’s, animaties, social video’s, backingtracks voor productiehuizen, opdrachtmuziek, videoregistraties… Dagelijks worden bij Van de Laar | Van Efferen Studio’s interessante producties gemaakt. Op deze blogpagina lees je al ons AV-nieuws!

Meld je aan

Wil jij op de hoogte gehouden worden van wat we doen? Meld je aan voor nieuwsbrief!

Bedankt voor het aanmelden.

Er ging iets mis.