Selecteer een pagina

Yes, een match!


Graag laten wij jullie kennis maken met Talentmatch! Dé datingapp, maar dan voor je carrière! Swipen is nóg nooit zo leuk geweest, terwijl je kiest welke werkgever bij jou past. In opdracht van Memory Group mochten we deze online commercial van concept tot oplevering uitwerken. Van het casten van de drie studentes en de copywriting tot aan de muziek, beeldmontage en voice-over: it’s a match!

AV-nieuws

Radiospots, TV-commercials, soundlogo’s, animaties, social video’s, backingtracks voor productiehuizen, opdrachtmuziek, videoregistraties… Dagelijks worden bij Van de Laar | Van Efferen Studio’s interessante producties gemaakt. Op deze blogpagina lees je al ons AV-nieuws!

Meld je aan

Wil jij op de hoogte gehouden worden van wat we doen? Meld je aan voor nieuwsbrief!

Bedankt voor het aanmelden.

Er ging iets mis.

Instructievideo’s


Veelgestelde vragen beantwoorden d.m.v. gepersonaliseerde instructievideo’s? Sentimo ging ervoor en gaf ons de opdracht om de scripts te schrijven. Afgelopen maart produceerden we een achttal instructievideo’s waarmee de klant thuis geholpen wordt met het inmeten en monteren van hun nieuwe radiatorbekleding! De video’s zijn een enorm succes en de vertalingen zijn inmiddels in de maak!


Historie en nieuwbouw komen bij elkaar in project “Zustertuinen”. Met de rust van de groene omgeving en de gezelligheid van de culturele stad Tilburg om de hoek, werden de plannen van Heijmans in onze VODcast-studio besproken.

Wanneer ga jij voor het grote publiek?


Wat je zapgedrag ook is, je komt ze overal tegen… onze producties! Niet alleen op TV, ook op de radio zijn we sterk vertegenwoordigd. Wanneer ga jij voor het grote publiek? Klik op de video voor een aantal recente TV- commercials die nú te zien zijn.

Nolte Küchen: NO.1!


Het bekende Duitse kwaliteitsmerk Nolte Küchen spreidt zijn vleugels uit in Nederland. Als aftrap voor een grote RTV-campagne produceerden we ter introductie een radiocommercial voor de Nederlandse markt. Wij wensen Nolte Küchen Center NO 1 een succesvolle eerste editie op de Nederlandse radio en zijn trots dat wij vanaf dag 1 onderdeel mogen zijn van deze nieuwe stap!

Teasercampagne De Rooi Pannen


Wat doe je als school in een tijd waarin je geen open dagen kunnen organiseren? Dan zet je een online-campagne in! In opdracht van NEW brand activators maakten we een mooie campagne bestaande uit uitgebreide presentaties en wervende teasers.

30 JAAR VDLVE Studio’s!


Het is feest! 19 februari 1991 was de dag van de inschrijving bij de KVK in Den Bosch! Nu, precies 30 jaar later, vieren we duizenden commercials verder, ons jubileum! Don’t worry, want ons feestje is in de maak!

Met de V van Voorraad!


De kranten staan er bol van. Als gevolg van de pandemie kampen veel leveranciers met lange levertijden. AMSLOD heeft zich goed voorbereid en heeft een ruim aanbod aan e-bikes! Onlangs produceerden we deze nieuwe TV- commercial. Nu te zien bij STER.

Hoeveel is 48 gedeeld door 4?


Door corona lopen leerlingen van het basisonderwijs een leerachterstand op. Zowel in spelling als in rekenen. Met het Nederlands Mathematisch Instituut leer je in 12 weken foutloos rekenen. De TV-campagne die bestaat uit een serie commercials is nu te zien bij de NPO.

Van Podcast-studio naar VODcast-studio!


We krijgen steeds vaker de vraag om een podcast “live” te registreren. Daarom zijn we de mogelijkheden aan het bekijken om in onze ruimte vaste camera’s te plaatsen, die op afstand bediend kunnen worden. De ruimte leent zich er uitstekend voor, zoals je kunt zien in het filmpje dat Paul met zijn telefoon maakte. Matthijs is hier in gesprek met twee bekende nieuwslezers. Informeer naar de mogelijkheden voor jouw pod-/vodvcast!

Oeteldonk Borrelt Thuis


Borrel je ook met ons mee, tijdens “Oeteldonk Borrelt Thuis” op TV!
De Deurzakkers zijn al binnen dus het feest kan beginnen! Vlak voor de livestream uitzending van Oeteldonk Online waren de Deurzakkers in ónze studio, om een voice-over in te spreken. Voor ons een mooie aangelegenheid om de feestelijke voorbereidingen alvast van start te laten gaan!

Toto is “Trotse partner van PSV“. Wie kan dat beter verwoorden dan Björn van der Doelen: de man met het meeste PSV-DNA. We doken met Bjorn de studio in voor de opname van passend commentaar bij een inspirerende moodfilm over deze “als wereldclub vermomde familie”. Een film gemaakt door RubenPaulRuben. #VOORDESUPPORTERS

Weer 100% opgeladen


2020: een bijzonder jaar waarin we met z’n allen in een “rollercoaster ride” terechtkwamen. Toch hebben we mooie producties gemaakt, en hebben we het jaar positief af kunnen sluiten!

We creëerden bedrijfsvideo’s voor o.a. de Farmaceutische industrie en verzorgden de voice-overs voor het voice-response-systeem van DPD pakketservice. We maakten vele radiocommercials voor o.a. Expert, Remeha, het Duits Verkeersbureau, Electro World, Bruna, Grando en ENGIE. We produceerden introductiecampagnes voor Doublepoint en Tec7 evenals TV-commercials en online-commercials voor o.a. Makita, Sodastream, Kärcher, Mobiel.nl, Juristu, Amslod en Meubelzorg.

We blikken terug op leuke opnames in onze podcaststudio en mochten aan de slag met grote TV-campagnes die in 2021 te zien zullen zijn.
We wensen iedereen een gezond, mooi en gelukkig 2021. Een jaar waarin we ons 30-jarig bestaan gaan vieren en vol nieuwe energie weer aan het werk gaan!

AV-nieuws

Radiospots, TV-commercials, soundlogo’s, animaties, social video’s, backingtracks voor productiehuizen, opdrachtmuziek, videoregistraties… Dagelijks worden bij Van de Laar | Van Efferen Studio’s interessante producties gemaakt. Op deze blogpagina lees je al ons AV-nieuws!

Meld je aan

Wil jij op de hoogte gehouden worden van wat we doen? Meld je aan voor nieuwsbrief!

Bedankt voor het aanmelden.

Er ging iets mis.