Selecteer een pagina

Grrrr.. die reclames ook altijd!

We hebben het allemaal wel eens: zit je net lekker in een film of programma, komt de reclame wéér voorbij. Niet altijd fijn. Zeker niet als ze ook nog eens als irritant worden ervaren. Daarvoor heeft Radar, het consumentenprogramma van AvroTros enkele jaren geleden de Loden Leeuw in het leven geroepen. Je kunt stemmen op de meest irritante reclame én meeste irritante BN-er van het afgelopen jaar. Je stem uitbrengen doe je via Radar. Heb jij al gestemd? Dan maak je kans op een van de drie bluetoothspeakers die worden verloot onder alle stemmers! Maandag 17 december maken we de winnaar bekend.

AV-nieuws

Radiospots, TV-commercials, soundlogo’s, animaties, social video’s, backingtracks voor productiehuizen, opdrachtmuziek, videoregistraties… Dagelijks worden bij Van de Laar | Van Efferen Studio’s interessante producties gemaakt. Op deze blogpagina lees je al ons AV-nieuws!

Meld je aan

Wil jij op de hoogte gehouden worden van wat we doen? Meld je aan voor nieuwsbrief!


Met het aanmelden gaat u akkoord met de privacyverklaring.

Black Friday: irritante hype?

Een paar jaar geleden had nog nauwelijks iemand in Nederland gehoord van Black Friday. Dat is inmiddels wel anders! Vandaag is het Black Friday: een aan het Amerikaanse Thanksgiving gerelateerd fenomeen waarbij winkels grote kortingen geven op hun winkelvoorraad. Voor Bol.com is het zelfs de drukste dag van het jaar, drukker nog dan kerst. Als productiehuis voor beeld en geluid hebben we afgelopen maand veel commercials gemaakt m.b.t. Black Friday. NPO Radio 1 gebruikte een fragment uit één van onze commercials zelf voor hun promo “Black Friday – Irritante Hype?”.

Sergio Herman onthult zijn smaakmakers

Topkok Sergio Herman presenteerde zijn nieuwste boek in de keuken van zijn restaurant Pure C in Cadzand-Bad. Wij waren erbij! We namen deze radiocommercial op met onze mobiele studio en produceerden deze in opdracht van zijn uitgever Overamstel. Zoek je nog een cadeau voor de feestdagen? Koop Sergio’s Smaakmakers! Nu te beluisteren via alle grote Belgische radiostations.

Leuk en duurzaam cadeau-idee!

Ken je SodaStream al? Dat is een fantastisch cadeau voor de feestdagen! Met SodaStream hoef je nooit meer met te sjouwen met flessen frisdrank en bruiswater. Bovendien help je mee aan een wereld zonder wegwerpplastic. In de nieuwste TV-commercial leggen we dat haarfijn uit. In opdracht van Kick reclame verzorgden we de nasynchronisatie en de voice-overs van de commercials. Nu te zien op alle Nederlandse zenders.

De Nederlandse Carrièredagen

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 november is jouw kans om in contact te komen met topwerkgevers tijdens De Nederlandse Carrièredagen. Ruim 120 topwerkgevers staan je graag te woord, je kunt deelnemen aan ruim 70 workshops en je CV wordt gratis gecheckt! In opdracht van Memory Group hebben wij de TV-commercial geproduceerd ter promotie van dit evenement.

De vrouw van nu

In de afgelopen jaren heeft Kwantum het communicatieconcept ´Echt Wonen´ neergezet. Dit concept van Kwantum krijgt een impuls met een nieuwe campagne die de vrouw van nu laat zien. Een vrouw die weet wat ze wil, zelf de regels bepaalt en trots is op haar eigen stijl! Ook voor deze campagne werd Van de Laar | Van Efferen Studio’s gevraagd de voice-over en audiomix te verzorgen.

En de nominearren binne …

De Friese Advertising Awards bestaan al 25 jaar en zijn in het leven geroepen om het gebruik van de Friese taal in reclame-uitingen aan te moedigen. Een mooi initiatief! Toen Dedicon ons verzocht een serie radiocommercials in het Fries te maken, waren we meteen enthousiast. Voor de campagne hebben we met Friese acteurs gewerkt, zowel in onze eigen studio als in die van Omroep Fryslân. Het resultaat was zo overtuigend, dat de commissie Friese Reclame Award onze commercials heeft voorgedragen voor de publieksprijs.

Beluister hieronder één van onze commercials. Om te stemmen klik je op de button “STIM NO!”. Dan maak je meteen kans op een iPad!

Wat eet je nog voor 50kcal?

Hoe creëer je “awareness” zonder direct op TV te gaan? Inderdaad, door je commercial online in te zetten. In opdracht van Happy Cactus creëerden wij de audio voor de “Wat eet je nog voor 50kcal?-campagne” van Peijnenburg.
De campagne werd razend populair, met maar liefst 2,8 miljoen YouTube-impressies en 1,1 miljoen weergaven. Op Facebook en Instagram waren zelfs 9,7 miljoen impressies en 4,4 miljoen afgespeelde video’s. Google bestempelde deze campagne met “Best in Class, based on studies from all verticals in NL”.

Ik wil snèèèèller!!!

DELTA is leverancier van internet, digitale televisie & telefonie, en 100% groene stroom en gas voor consumenten. Het alles-in-1 premium pakket biedt het snelste internet van Zeeland. Bij DELTA bepaal je je eigen internetsnelheid. Van de Laar | Van Efferen Studio’s produceerde in opdracht van The Communication Company een radiocommercial die naadloos op dit thema aansluit.
Nu te horen op Omroep Zeeland en op Spotify!

Veel woonplezier hè!

Een nieuwe bank, eindelijk die fijne boxspring of die coole nieuwe kinderkamer… Dit is het moment! Je shopt nu namelijk extra voordelig bij Morres in Hulst. Tijdelijk krijg je de BTW cadeau! Wij hebben zowel de Vlaamse als Nederlandse commercials mogen vervaardigen, in opdracht van Morres.

Meldpunt Matige Koffie

Het is slecht gesteld met de Nederlandse koffie op het werk. Daarom komt Selecta met het Meldpunt Matige Koffie. Een leuke actie waarmee je je eigen petitie voor betere koffie kunt starten, met als kers op de taart: kans op een Pelican Rouge koffieapparaat. Blue Dragon Den Bosch verzorgde concept en copy voor een serie radiocommercials, en Van de Laar | Van Efferen Studio’s de productie.

Halloween Nights

Trick or Treat? Halloween was ook dit jaar weer voor Toverland een enorm succes. Voor dit evenement hebben wij een internationale campagne verzorgd met diverse radiocommercials die in Nederland en Duitsland uitgezonden zijn op radio èn via Spotify. We zien overigens een tendens in het inzetten van Spotify als mediakanaal. Wil je er meer over weten? Lees er hier alles over.

Kärcher Floor Cleaner

Met de revolutionaire Kärcher Floor Cleaner ben je overal op voorbereid. In één beweging wordt de vloer gedweild en het vuil opgezogen. Moeiteloos dweilen zonder tijdrovend stofzuigen vooraf dus! Van de Laar | Van Efferen Studio’s heeft in opdracht van WIM creative agency de audio en adaptie van de TV-commercial verzorgd.

Verspil geen geld aan boetes!

Eén overzicht voor parkeren, tanken en wassen, in heel Nederland parkeren, een mobiliteitspakket voor ZZP en MKB en besparen op parkeer- en administratiekosten, dat is Park-Line. Regel bovendien je administratie met één druk op de knop, direct klaar voor de belastingaangifte. In opdracht van Park-Line hebben wij de nieuwe radiospots vervaardigd.

De Makita accu geeft energie!

Het is weer tijd voor de kettingzaag en bladblazer. Makita maakt het je makkelijk met de LXT accu. Deze accu past op 130 machines, ook voor tuin en park. De Maktita accu, daar krijg je energie van! De radiocommercial is nu te horen op Radio 10 en de zenders van STER.

De ‘RRRR’ zit in de maand…

Buiten is koud en guur de bladeren vallen van de bomen, het is volop herfst! En de R zit in de maand! Tijd voor MultiGold Compleet de multivitamine van Vitalize. Het is een verbeterde evenwichtige samenstelling die uniek is en daardoor beter opneembaar door het lichaam. Onmisbaar in de koude en gure maanden. Bestel nu op Vitalize.nl.

Met respect uit elkaar

Uit elkaar, met respect voor elkaar is het thema van de nieuwe online commercial van vFAS. Van de Laar | Van Efferen Studio’s heeft in opdracht van G-Grafica de commercial vormgegeven en de audio verzorgd.

Wilt u ook een prachtig gebit?

Een gebitsprothese moet perfect zitten! ‘Met minder nemen we geen genoegen.’ CDC complete tandzorg maakt gebitsprotheses en heeft jarenlange ervaring in het plaatsen van implantaten. Van de Laar | Van Efferen Studio’s heeft deze online commercial geproduceerd; van het script t/m de aanlevering.