Selecteer een pagina

Toto is “Trotse partner van PSV“. Wie kan dat beter verwoorden dan Björn van der Doelen: de man met het meeste PSV-DNA. We doken met Bjorn de studio in voor de opname van passend commentaar bij een inspirerende moodfilm over deze “als wereldclub vermomde familie”. Een film gemaakt door RubenPaulRuben. #VOORDESUPPORTERS

AV-nieuws

Radiospots, TV-commercials, soundlogo’s, animaties, social video’s, backingtracks voor productiehuizen, opdrachtmuziek, videoregistraties… Dagelijks worden bij Van de Laar | Van Efferen Studio’s interessante producties gemaakt. Op deze blogpagina lees je al ons AV-nieuws!

Meld je aan

Wil jij op de hoogte gehouden worden van wat we doen? Meld je aan voor nieuwsbrief!

Bedankt voor het aanmelden.

Er ging iets mis.

Weer 100% opgeladen


2020: een bijzonder jaar waarin we met z’n allen in een “rollercoaster ride” terechtkwamen. Toch hebben we mooie producties gemaakt, en hebben we het jaar positief af kunnen sluiten!

We creëerden bedrijfsvideo’s voor o.a. de Farmaceutische industrie en verzorgden de voice-overs voor het voice-response-systeem van DPD pakketservice. We maakten vele radiocommercials voor o.a. Expert, Remeha, het Duits Verkeersbureau, Electro World, Bruna, Grando en ENGIE. We produceerden introductiecampagnes voor Doublepoint en Tec7 evenals TV-commercials en online-commercials voor o.a. Makita, Sodastream, Kärcher, Mobiel.nl, Juristu, Amslod en Meubelzorg.

We blikken terug op leuke opnames in onze podcaststudio en mochten aan de slag met grote TV-campagnes die in 2021 te zien zullen zijn.
We wensen iedereen een gezond, mooi en gelukkig 2021. Een jaar waarin we ons 30-jarig bestaan gaan vieren en vol nieuwe energie weer aan het werk gaan!

Virtuele Open Dagen


In opdracht van New Brand Activators hebben we de afgelopen weken een twaalftal introductievideo’s geproduceerd voor De Rooi Pannen! Omdat de scholen vanwege de lockdown geen open dagen konden organiseren, hebben we Virtuele Open Dagen verzorgd, waarbij de leerlingen zelf de rondleiding verzorgen!

Lekker wat tegenwind!


Als afnemer van Groene Energie van Delta kun je wel wat tegenwind gebruiken! Eind van het jaar maakten we een leuke radiocampagne in opdracht van Fightclub. Daar kregen we weer positieve energie van!

Gezond & fit het nieuwe jaar in


Gezond en fit het nieuwe jaar beginnen? Natuurlijk! Vitalize helpt met vitaminen voor hoofd, hart, buik of benen. Onlangs creëerden we deze nieuwe TV-commercial voor Vitalize. Vanaf het nieuwe jaar te zien bij NPO 1, 2 en 3!


Afgelopen maand draaide onze podcaststudio weer op volle toeren.
Met onderwerpen als hartritmestoornissen en beroertepreventie, gingen o.a. cardiologen en huisartsen met elkaar in gesprek. Kennis, ervaring én strategie werden gedeeld tijdens deze podcast aan onze tafel! Dank aan Public Eyes voor deze mooie opdracht.


Remeha biedt warmte voor iedereen. Voor de koukleum, thuiswerker en lange doucher. Of je nu kiest voor een cv-ketel, warmtepomp of combinatie. Remeha heeft altijd dé oplossing die bij jou past.
In opdracht van Flaim produceerden wij een serie radiocommercials die te horen is op alle landelijke radiozenders.

TV-campagne Eyelove


Eyelove Brillen heeft een nieuwe TV- en radiocampagne! We componeerden een tune, doken onze studio in met een “Big Band” en schoten op een vroege zondagmorgen mooie bijpassende beelden. Het resultaat is nu te zien op alle zenders van NPO.

Challenge accepted!


Bij ENGIE helpen ze je met iedere stap op weg naar duurzaamheid. Onlangs mochten we in opdracht van Fama Volat aan de slag met een serie radiocommercials. Ga jij de challenge aan? Nu te beluisteren op alle zenders.

Meubelzorg


Via STER kregen we het verzoek een effectieve radio- en tv-campagne te creëren voor Meubelzorg. ‘Relax, Meubelzorg komt bij u thuis, met de hele collectie!’ We verzorgden de gehele productie en componeerden een exclusief soundlogo. Nu te zien op alle zenders van de NPO.

Supersterke boodschap!


De makers van de supersterke kit Tec7 vroegen ons een pakkende radiocampagne te maken, eentje die blijft plakken! We hebben een reeks opvallende commercials geproduceerd in opdracht van Circa Twee. Bouwmarkten melden dat de spots een groot succes zijn.

Podcaststudio geopend!


Onze podcaststudio is geopend! In opdracht van Only for Men namen we een serie podcasts op. In de eerste aflevering is Hans Kraay jr. in gesprek met paralympisch toproeier Corné de Koning over “wilde dromen”. Binnenkort online te beluisteren. Ook een podcast opnemen? Informeer naar de mogelijkheden!

GRANDO 55 JAAR!

Al jaren werken we met veel plezier aan de radiocommercials van Grando Keuken en Bad. Het bedrijf dat ik 1965 begon is in 55 jaar uitgegroeid tot maar liefst 45 filialen, waaronder ook een aantal in België. We feliciteren Grando met hun jubileum en op naar het volgende lustrum!

AV-nieuws

Radiospots, TV-commercials, soundlogo’s, animaties, social video’s, backingtracks voor productiehuizen, opdrachtmuziek, videoregistraties… Dagelijks worden bij Van de Laar | Van Efferen Studio’s interessante producties gemaakt. Op deze blogpagina lees je al ons AV-nieuws!

Meld je aan

Wil jij op de hoogte gehouden worden van wat we doen? Meld je aan voor nieuwsbrief!

Bedankt voor het aanmelden.

Er ging iets mis.