Selecteer een pagina

Lekker relaxen in je op-maat-gemaakte fauteuil. Wie wil dat nou niet? Van de Laar | Van Efferen Studio’s produceerde een nieuwe sfeervolle commercial voor Meubelzorg: de grootste leverancier van relaxfauteuils in Nederland.

 

AV-nieuws

Radiospots, TV-commercials, online-ads,  soundlogo’s, social video’s, opdrachtmuziek, sound design, videoregistraties… Dagelijks worden bij Van de Laar | Van Efferen Studio’s interessante producties gemaakt. Op deze blogpagina vind je al ons AV-nieuws én lees je van alles over interessante ontwikkelingen in de markt.

Meld je aan

Wil jij op de hoogte gehouden worden van wat we doen? Meld je aan voor nieuwsbrief!

Bedankt voor het aanmelden.

Er ging iets mis.

Onze eigen AV-specialist

Ook VDLVE heeft nu z’n eigen AV-specialist: Stagiair Stijn is begonnen.
Hoi mijn naam is Stijn van den Bosch, 22 jaar en zit in mijn tweede jaar van de opleiding AV-Specialist op het Koning Willem 1 College in Den Bosch. In dit tweede leerjaar mogen wij 20 weken stagelopen. Met trots mag ik deze stage doen bij Van de Laar I Van Efferen Studio’s. Ik spreek je snel!

 

Wie slim is…

Je hele huis in gezellige en feestelijke kerstsfeer, en dat voor een mooi prijsje. Kwantum maakt het waar! Stop-motion-commercial gemaakt in opdracht van Kwantum Nederland.

 

Black Friday

Vandaag is het dan eindelijk zover: Black Friday. De eerste keer dat de term Zwarte Vrijdag gebruikt werd was niet voor de start van de kerstinkopen, maar voor een financiële crisis (de goudcrash in september 1869). Twee grote Wallstreet-financiers werkten samen om zo veel mogelijk VS-goud op te kopen, in de hoop dat de prijs zou stijgen. Op die zwarte vrijdag in september 1869 kwam de samenzwering uit. Hierdoor kwamen de aandelen in vrije val. Vanaf de jaren ’60 staat Black Friday voor de start van de kerstinkopen. Sinds 2015 is dit fenomeen overgewaaid naar Nederland. Ook dit jaar hebben we weer een reeks radio- en TV-commercials mogen produceren rond dit thema. We hebben er een paar achter elkaar gezet. We wensen je een succesvolle Black Friday en op naar de volgende actie!

 

 

Houd ze in beweging!

Om je huisdier te helpen een gezond en actief leven te leiden, is een goede aanvulling op de voeding belangrijk. Met Pharmox blijft je hond of kat in beweging. Samen met dierenarts Piet Hellemans produceerden we een serie commercials voor TV en online, met Bonnie in de hoofdrol.

Elke. Stap. Telt.

Eén op de vijf mensen krijgt Alzheimer of een andere vorm van dementie. Koop je Alzheimer Socks dan steun je onderzoek. Met een geweldig team maakten we belangeloos deze campagne voor radio, TV en online. Een samenwerkingsverband van Van de Laar | Van Efferen Studio’s en Creanza, Jan van Gestel Copy & Concept, MediaValue, Skyline Capturing en Pierre Bokma. Elke. Stap. Telt.

Wel de trend, niet de prijs

Wil je supervoordelig je huis trendy inrichten? Kwantum maakt het mogelijk! Van de Laar | Van Efferen maakte een reeks commercials en reels voor TV en online, op basis van stop-motion-techniek.

Pets Place – Premium

Ben jij al Pets Place Premium-lid? Met Pets Place Premium krijg je persoonlijke aanbiedingen op basis van je huisdier en interesses en… altijd 5% korting op meer dan 20.000 artikelen! En t/m Dierendag zelfs 20% korting! In opdracht van Happy Cactus produceerden we een serie radiocommercials. Nu te beluisteren op NPO 2 & 3 en Q-Music.

Geen woorden maar data

Eerlijke cloudhosting voor ondernemend Nederland? Tilaa. Your preferred Cloud Partner. In opdracht van Tilaa creëerden we radiocommercials welke draaien op BNR.

As ge ’t nie wit…


Het wielerseizoen is weer volop aan de gang en elke wielerrit wordt gedomineerd door de equipe van Soudal. Mooie aanleiding voor Soudal om ook te domineren in de reclameblokken rondom de wedstrijden. Heel Nederland mag het weten: As ge ’t nie wit… kies zoals de professional voor Soudal: Lijm, purschuim en kit.

Slimme buitencamera

WoonVeilig is een slim beveiligingssysteem dat je zelf kunt installeren en vanuit een basispakket kunt uitbreiden. NU krijg je bij het startpakket GRATIS een slimme buitencamera!

Vakantie in eigen land

Met een e-bike van Amslod is geen heuvel te hoog. Met de nieuwe stoere serie fietsen draaiden we in het mooie Zuid-Limburg een serie nieuwe commercials voor inzet via de socials.

Ook achter déze deur??


In de kelder, op zolder, in de mancave… ook op bouwkundig moeilijke plekken kun je een toilet plaatsen. Zonder breek- of hakwerk. SaniBroyeur maakt het mogelijk! Inderdaad: achter elke deur… een SaniBroyeur! VDLVE ontwikkelde deze opvallende reclameboodschap in opdracht van SaniBroyeur Benelux.

AV-nieuws

Radiospots, TV-commercials, online-ads,  soundlogo’s, social video’s, opdrachtmuziek, sound design, videoregistraties… Dagelijks worden bij Van de Laar | Van Efferen Studio’s interessante producties gemaakt. Op deze blogpagina vind je al ons AV-nieuws én lees je van alles over interessante ontwikkelingen in de markt.

Meld je aan

Wil jij op de hoogte gehouden worden van wat we doen? Meld je aan voor nieuwsbrief!

Bedankt voor het aanmelden.

Er ging iets mis.