Selecteer een pagina

De sportzomer komt eraan!

Ben jij klaar voor de sportzomer? Expert in ieder geval wel. IVC vroeg ons een uitgebreide reclamecampagne te maken voor Expert. Hierin vangt ’s werelds beste keepster SARI VAN VEENENDAAL alle “HEBBES”-aanbiedingen! Mooie inhaker op het EK.

AV-nieuws

Radiospots, TV-commercials, soundlogo’s, animaties, social video’s, backingtracks voor productiehuizen, opdrachtmuziek, videoregistraties… Dagelijks worden bij Van de Laar | Van Efferen Studio’s interessante producties gemaakt. Op deze blogpagina lees je al ons AV-nieuws!

Meld je aan

Wil jij op de hoogte gehouden worden van wat we doen? Meld je aan voor nieuwsbrief!

Bedankt voor het aanmelden.

Er ging iets mis.

Scoren tijdens de Tour

De Nederlandse wielerfans kijken uit naar de Tour de France. Van 26 juni t/m 18 juli is het weer zover. De Tour is een perfect moment om je merk te laten groeien. Is jouw bedrijf erbij? Profiteer nu van dit unieke aanbod! Wij brengen je graag in contact met NPO RADIO 1!

De langste vlag van Nederland


Spaar nu voor de langste EK-vlag van Nederland. Thijs Boontjes sprak voor ons de nieuwe commercial van Hoogvliet in, die vanaf vandaag in alle filialen te horen is! Commercial i.o.v. IVC.

Klaar voor het voorjaar!


Tim & Tom Coronel zijn klaar voor het voorjaar. Heuts heeft alles voor een heerlijke vakantieperiode: tuinmeubelen, zwembaden, fietsdragers, barbecues… We doken met de twee boegbeelden van Heuts onze studio in voor een aantal nieuwe radiocommercials die nú te beluisteren zijn op Q-Music.

Radiocampagne Morres Wonen


Onlangs produceerden we een mooie radiocampagne voor Morres Wonen & Slapen in Hulst! Reclamebureau ‘De Vloer’ uit Antwerpen sloot digitaal aan tijdens de opname in onze studio en de radiocampagne is inmiddels in heel Vlaanderen te horen!

Kwantum


In de afgelopen periode mochten we weer regelmatig aan de slag voor Kwantum! Met veel plezier produceren we de radiocommercials voor Nederland en België. Voor iedere markt in de eigen taal.

De professionals van Zorgwerk


Wanneer de professionals van Zorgwerk bellen of we met spoed een radiocommercial kunnen produceren is het antwoord natuurlijk ‘JA’! Binnen één werkdag werd de radiocommercial geproduceerd én aangeleverd bij QMusic en BNR. Door succes van de spot draait deze inmiddels ook andere zenders, waaronder SlamFM & Sky Radio!

Hé Elektriekert!


Ken je Elektrototaalmarkt? Elektrototaalmarkt is het grootste inkoopcentrum voor elektro in Nederland. We maakten een opvallende en aanstekelijke radiocampagne met een passende gezongen jingle. Te horen op Radio Veronica!

Yes, een match!


Graag laten wij jullie kennis maken met Talentmatch! Dé datingapp, maar dan voor je carrière! Swipen is nóg nooit zo leuk geweest, terwijl je kiest welke werkgever bij jou past. In opdracht van Memory Group mochten we deze online commercial van concept tot oplevering uitwerken. Van het casten van de drie studentes en de copywriting tot aan de muziek, beeldmontage en voice-over: it’s a match!

Grando

In opdracht van Grando Keukens & Bad verzorgden we de audio en aanlevering van een reeks TV-billboards. Nu volop te zien op o.a. RTL4.

Project Zustertuinen


Historie en nieuwbouw komen bij elkaar in project “Zustertuinen”. Met de rust van de groene omgeving en de gezelligheid van de culturele stad Tilburg om de hoek, werden de plannen van Heijmans in onze VODcast-studio besproken.

Wanneer ga jij voor het grote publiek?


Wat je zapgedrag ook is, je komt ze overal tegen… onze producties! Niet alleen op TV, ook op de radio zijn we sterk vertegenwoordigd. Wanneer ga jij voor het grote publiek? Klik op de video voor een aantal recente TV- commercials die nú te zien zijn.

Teasercampagne De Rooi Pannen


Wat doe je als school in een tijd waarin je geen open dagen kunnen organiseren? Dan zet je een online-campagne in! In opdracht van NEW brand activators maakten we een mooie campagne bestaande uit uitgebreide presentaties en wervende teasers.

AV-nieuws

Radiospots, TV-commercials, soundlogo’s, animaties, social video’s, backingtracks voor productiehuizen, opdrachtmuziek, videoregistraties… Dagelijks worden bij Van de Laar | Van Efferen Studio’s interessante producties gemaakt. Op deze blogpagina lees je al ons AV-nieuws!

Meld je aan

Wil jij op de hoogte gehouden worden van wat we doen? Meld je aan voor nieuwsbrief!

Bedankt voor het aanmelden.

Er ging iets mis.