Selecteer een pagina


De vakanties zijn voorbij, dus we gaan met z’n allen weer volop aan de bak! Voice-overs, sounddesign, radio- en tv-commercials, billboards, prerolls… ons team staat weer in de startblokken. Bekijk onze Summer Showreel en ontdek: niets staat je nog in de weg! So come on, come on, get up!

AV-nieuws

Radiospots, TV-commercials, soundlogo’s, animaties, social video’s, backingtracks voor productiehuizen, opdrachtmuziek, videoregistraties… Dagelijks worden bij Van de Laar | Van Efferen Studio’s interessante producties gemaakt. Op deze blogpagina lees je al ons AV-nieuws!

Meld je aan

Wil jij op de hoogte gehouden worden van wat we doen? Meld je aan voor nieuwsbrief!

Bedankt voor het aanmelden.

Er ging iets mis.


Video als communicatiemiddel wordt steeds belangrijker. Ook Heijmans Vastgoed heeft de kracht van social video ontdekt en vroeg ons een aantal films te maken over een uniek bouwproject in Nijmegen: Bongerd & Dijcke. Zie jij je al wonen in dit prachtige stukje Nederland?


Anytime Fitness maakt een grote groei door. Inmiddels zijn er meer dan 100 clubs in Nederland waar je dag en nacht kunt sporten. Uniek! In opdracht van Anytime Fitness Benelux maakten we een herkenbare reclamecampagne voor radio, TV en online in Nederland en Vlaanderen.

Social video’s

Veel mensen linken Van de Laar | Van Efferen aan radiocommercials. Logisch! Daar zijn we mee begonnen. Maar wist je dat we meer video doen dan radio? Zo maakten we een reeks video’s voor sociale media voor CSU.

Dit jaar slaan 5 miljoen Nederlanders de buitenlandse zomervakantie over. We blijven in eigen land en zoeken massaal vertier in eigen vakantieparken, gaan klussen, de tuin verbouwen of bijv. een nieuwe auto aanschaffen. Kortom, de zomer biedt mooie kansen om producten onder de aandacht te brengen. Op radio heeft STER deze zomer aantrekkelijke (instap)tarieven. Met een lage maandindex van 65 (ofwel een korting van 35%!) is juli bij uitstek een interessante maand voor een eerste of nieuwe radiocampagne.

Voorbeeld: voor € 6630,– bereik je 3,6 miljoen Nederlanders.
Meer weten? Bel ons even: 073-6571766

Engie


Een zonnepark… ken je die term? Wij -sinds we de radiocommercials van ENGIE hebben gemaakt- in ieder geval wel. Bij ENGIE wekken ze groene energie op door middel van herleidbare energiebronnen, zoals zonne-energie. ENGIE heeft veel drijvende zonneparken gemaakt, in heel Europa. Als consument kun je daar je voordeel mee doen. Wij maakten deze opvallende campagne in opdracht van Fama Volat.

Drost 2020


Het milieu speelt een steeds grotere rol bij de ontwikkeling van producten. Zo heeft de Nederlandse verfproducent Drost een bio-based lakverf ontwikkeld, waarvan het oplosmiddel komt uit de citrusvrucht. Drost vroeg ons een radiocampagne te ontwikkelen rondom dit “citroentjesfrisse product”.

Verfrissend voor thuis!


Heb je ‘m al gezien, de nieuwe TV-commercial van Sodastream? Al jaren verzorgen we de Nederlandse commercials van Sodastream. De nieuwe campagne is gedraaid in Israel en gebaseerd op de kernwaarden “Verfrissend voor thuis, beter voor het milieu”.
Heb jij al een Sodastream in huis?

Expert Klaar voor de zomer


Ook in warme tijden laat Expert van zich horen. Expert heeft weer scherpe acties en dat mag Nederland weten. Reclamebureau IVC vroeg ons zomerse radiocommercials te ontwikkelen. We haalden onze steeldrums van de zolder voor een tropische verrassing.

Cultuurtips voor thuis


Nu we geen bezoek kunnen brengen aan het museum, komt het museum naar je thuis! In opdracht van Arthur & Brent maakt Jagthund een serie creatieve animaties “Cultuurtips voor thuis“, waar wij de voice-overs voor verzorgen.

BRING BACK THE WOW!

BRING BACK THE WOW is de nieuwe slogan van Kärcher, en met hun revolutionaire home & garden-lijn gaat dat helemaal lukken. In opdracht van Kärcher Nederland verzorgden wij de Nederlandse adaptie van een serie commercials, die zijn ontwikkeld door het hippe Berlijnse bureau Antoni.

AV-nieuws

Radiospots, TV-commercials, soundlogo’s, animaties, social video’s, backingtracks voor productiehuizen, opdrachtmuziek, videoregistraties… Dagelijks worden bij Van de Laar | Van Efferen Studio’s interessante producties gemaakt. Op deze blogpagina lees je al ons AV-nieuws!

Meld je aan

Wil jij op de hoogte gehouden worden van wat we doen? Meld je aan voor nieuwsbrief!

Bedankt voor het aanmelden.

Er ging iets mis.