Selecteer een pagina

En de nominearren binne …

Van de Laar | van Efferen Studio’s verzorgt voice-overs in iedere taal van de wereld. Zo ook in het Fries… en laten we nou nét met een Friese radiocommercial genomineerd zijn voor de Fryske Radioreclame Publieksprijs!

We hebben deze Friese commercial, met de titel “Passend Lezen” ontwikkeld in opdracht van Dedicon.
Stem op onze commercial en maak kans op een iPad!

AV-nieuws

Radiospots, TV-commercials, soundlogo’s, animaties, social video’s, backingtracks voor productiehuizen, opdrachtmuziek, videoregistraties… Dagelijks worden bij Van de Laar | Van Efferen Studio’s interessante producties gemaakt. Op deze blogpagina lees je al ons AV-nieuws!

Meld je aan

Wil jij op de hoogte gehouden worden van wat we doen? Meld je aan voor onze AV-nieuws Nieuwsbrief!


Met het aanmelden gaat u akkoord met de privacyverklaring.

Wat eet je nog voor 50kcal?

Hoe creëer je awareness zonder direct op tv te gaan? Inderdaad, door je commercial online in te zetten. In opdracht van Happy Cactus creëerde wij de audio voor de razendpopulaire ‘Wat eet je nog voor 50kcal?’-campagne van Peijnenburg. Google bestempelde deze campagne met “Best in Class, based on studies from all verticals in NL”.

De ‘RRRR’ zit in de maand…

Buiten is koud en guur de bladeren vallen van de bomen, het is volop herfst! En de R zit in de maand! Tijd voor MultiGold Compleet de multivitamine van Vitalize. Het is een verbeterde evenwichtige samenstelling die uniek is en daardoor beter opneembaar door het lichaam. Onmisbaar in de koude en gure maanden. Bestel nu op Vitalize.nl.

Meldpunt Matige Koffie

Het is slecht gesteld met de Nederlandse koffie op het werk. Daarom komt Selecta met het Meldpunt Matige Koffie. Een leuke actie waarmee je je eigen petitie voor betere koffie kunt starten, met als kers op de taart: kans op een Pelican Rouge koffieapparaat. Blue Dragon Den Bosch verzorgde concept en copy voor een serie radiocommercials, en Van de Laar | Van Efferen Studio’s de productie.

 

Fris van start!

Terwijl de temperaturen buiten nog regelmatig zomerse waarden bereiken, zijn we deze week in de herfst beland. Wat was het een lange, hete zomer! Mooie aanleiding voor de “Fris van start”-campagne van Expert! Het einde van de zomer is hét moment om in te spelen op mensen die weer aan het werk gaan, en studenten die op zoek zijn naar een kamer en een inboedel nodig hebben. In opdracht van reclamebureau IVC maakte Van de Laar | Van Efferen Studio’s enkele “spetterende spots”. De commercials werden ingezet via o.a. Youtube en blogs.

Amslod sponsor Tour de France

Zaterdag (7 juli) gaat de Tour de France van start en zal de NOS traditiegetrouw live verslag doen van alle etappes in de grootste wielerronde ter wereld. Amslod is drie weken als sponsor verbonden aan deze veelbekeken sportverslagen én zal naast deze sponsorvermelding ook een nieuwe TV-commercial uitzenden. Van de Laar | Van Efferen Studio’s had ook nu weer de eer om de billboardcampagne én de nieuwe TV-commercial van concept tot aanlevering te produceren. Amslod belooft nog veel van zich te laten horen: “In de promotie van Amslod gaan we er serieus tegenaan en dat kan ook, want het gaat heel goed. We hebben het erg druk, de nieuwe collectie slaat goed aan en we kunnen leveren. Ik hoor soms wel eens andere geluiden in e-bike land, maar die gaan voor ons niet op.”, aldus Bert Jonkeren -directeur Amslod-.