Selecteer een pagina

AV-nieuws

Radiospots, TV-commercials, soundlogo’s, animaties, social video’s, backingtracks voor productiehuizen, opdrachtmuziek, videoregistraties… Dagelijks worden bij Van de Laar | Van Efferen Studio’s interessante producties gemaakt. Op deze blogpagina lees je al ons AV-Nieuws!

Met het aanmelden gaat u akkoord met de privacyverklaring.

Amslod sponsor Tour de France

Zaterdag (7 juli) gaat de Tour de France van start en zal de NOS traditiegetrouw live verslag doen van alle etappes in de grootste wielerronde ter wereld. Amslod is drie weken als sponsor verbonden aan deze veelbekeken sportverslagen én zal naast deze sponsorvermelding ook een nieuwe TV-commercial uitzenden. Van de Laar | Van Efferen Studio’s had ook nu weer de eer om de billboardcampagne én de nieuwe TV-commercial van concept tot aanlevering te produceren. Amslod belooft nog veel van zich te laten horen: “In de promotie van Amslod gaan we er serieus tegenaan en dat kan ook, want het gaat heel goed. We hebben het erg druk, de nieuwe collectie slaat goed aan en we kunnen leveren. Ik hoor soms wel eens andere geluiden in e-bike land, maar die gaan voor ons niet op.”, aldus Bert Jonkeren -directeur Amslod-.

Nieuwe campagne Toverland

Fēnix is een stalen Wing Coaster en had zaterdag 7 juli zijn feestelijke opening in het themagebied Avalon in Attractiepark Toverland. In opdracht van Attractiepark Toverland verzorgden wij een custom made soundlogo en de Nederlandse, Duitse en Vlaamse voice-over die ingezet worden voor radio, TV en online.
De nieuwe TV-commercial geeft je kriebels in je buik. Durf jij het avontuur aan?

 

Altijd lachen met Leon

Het is altijd lachen met Leon van der Zanden! Onlangs was Leon in onze greenscreen-studio voor een serie filmpjes die we mochten maken in opdracht van Blue Dragon Strategy & Concept. Je staat er weer leuk op Leon 😉

Brons voor TBWA\Neboko en regisseur Bram Schouw in Cannes dit jaar

Van 18 tot 22 juni vond het filmfestivalevenement Cannes Lions International Festival of Creativity plaats. Nils Adriaans verzamelde 10 prijswinnende films. In deze lijst hoort natuurlijk ook een Nederlandse prijswinnaar – niet omdat het moet, maar omdat het terecht is. Regisseur Bram Schouw laat namelijk op zo’n innemende manier zien (mede dankzij de muziek van Merlijn Snitker) dat het voor sommige sporters een hele sport is om te gaan sporten.

Winnaar van brons in de categorie Health & Wellness.

Bron: Adformatie

Zakelijk schrijven van Loo van Eck

Na het succes van de brandingspot voor Klinkende Taal van Loo van Eck zijn wij opnieuw de studio ingedoken voor deze organisatie. Nu voor de zomertraining ‘Zakelijk schrijven in 1 dag’: maak deze zomer 1 dag vrij om teksten te leren schrijven die je lezers van A tot Z uitlezen. In een 8 uur durende cursus behandelt Loo van Eck alle eyeopeners uit hun 5 meest succesvolle communicatietrainingen: rapporteren, e-mails schrijven, bloggen, webteksten en offertes schrijven.

 

TV-campagne Sodastream!

De TV-commercial van SodaStream heeft de hele lente volop gedraaid op de Nederlandse televisie, en met succes! Reden genoeg om SodaStream via extra verkoopkanalen te gaan distribueren. Haal deze zomer jouw SodaStream nu extra voordelig in huis bij Bol.com, Blokker, MediaMarkt, Coolblue of BCC.

Deze campagne maakten we in opdracht van Kick Vormgeving & Media Amsterdam.

50five billboardcampagne

‘Smart advice for every security device’, dat is waar 50five voor staat. In opdracht van Today is Canday hebben wij de audio voor de billboardcampagne én de aanlevering daarvan verzorgd. De billboards zijn nu te zien op RTL en alle zenders van BrandDeli.

Kärcher Mission Impossible

We werken al jaren voor Kärcher, in opdracht van WIM creative agency. Zij hebben ons onlangs gevraagd op zoek te gaan naar een nieuwe frisse vrouwenstem en een stoere mannenstem voor de voice-overs van de radio-, online en TV-commercials. Deze hebben we gevonden en de eerste commercials zijn een feit! Je kunt er niet omheen: Kärcher is sponsor van de nieuwe “Mission: Impossible Fallout-film” die vanaf 2 augustus in de bioscoop te zien is. Kärcher heeft speciaal hiervoor een reeks online commercials laten vervaardigen. We zijn natuurlijk trots dat we hier aan mee hebben mogen werken!

Zomercampagne Kwantum

De inkoop-afdeling van Kwantum heeft de afgelopen maanden absoluut niet stilgezeten! Deze zomer gaan ze je verrassen met leuke items voor binnen en buiten. Natuurlijk voor de allerlaagste prijs van Nederland! In opdracht van de Homefashion Group produceerden we diverse TV-, radio- en instore-commercials. Heb je ze nog niet op TV of online hebt gezien, klik dan hieronder!

Pagina 1 van 3512345...102030...Minst recente »