Selecteer een pagina

AV-nieuws

Radiospots, TV-commercials, soundlogo’s, animaties, social video’s, backingtracks voor productiehuizen, opdrachtmuziek, videoregistraties… Dagelijks worden bij Van de Laar | Van Efferen Studio’s interessante producties gemaakt. Op deze blogpagina lees je al ons AV-nieuws!

Meld je aan

Wil jij op de hoogte gehouden worden van wat we doen? Meld je aan voor nieuwsbrief!

Bedankt voor het aanmelden.

Er ging iets mis.

Dit jaar slaan 5 miljoen Nederlanders de buitenlandse zomervakantie over. We blijven in eigen land en zoeken massaal vertier in eigen vakantieparken, gaan klussen, de tuin verbouwen of bijv. een nieuwe auto aanschaffen. Kortom, de zomer biedt mooie kansen om producten onder de aandacht te brengen. Op radio heeft STER deze zomer aantrekkelijke (instap)tarieven. Met een lage maandindex van 65 (ofwel een korting van 35%!) is juli bij uitstek een interessante maand voor een eerste of nieuwe radiocampagne.

Voorbeeld: voor € 6630,– bereik je 3,6 miljoen Nederlanders.
Meer weten? Bel ons even: 073-6571766

Engie


Een zonnepark… ken je die term? Wij -sinds we de radiocommercials van ENGIE hebben gemaakt- in ieder geval wel. Bij ENGIE wekken ze groene energie op door middel van herleidbare energiebronnen, zoals zonne-energie. ENGIE heeft veel drijvende zonneparken gemaakt, in heel Europa. Als consument kun je daar je voordeel mee doen. Wij maakten deze opvallende campagne in opdracht van Fama Volat.

Drost 2020


Het milieu speelt een steeds grotere rol bij de ontwikkeling van producten. Zo heeft de Nederlandse verfproducent Drost een bio-based lakverf ontwikkeld, waarvan het oplosmiddel komt uit de citrusvrucht. Drost vroeg ons een radiocampagne te ontwikkelen rondom dit “citroentjesfrisse product”.

Verfrissend voor thuis!


Heb je ‘m al gezien, de nieuwe TV-commercial van Sodastream? Al jaren verzorgen we de Nederlandse commercials van Sodastream. De nieuwe campagne is gedraaid in Israel en gebaseerd op de kernwaarden “Verfrissend voor thuis, beter voor het milieu”.
Heb jij al een Sodastream in huis?

Expert Klaar voor de zomer


Ook in warme tijden laat Expert van zich horen. Expert heeft weer scherpe acties en dat mag Nederland weten. Reclamebureau IVC vroeg ons zomerse radiocommercials te ontwikkelen. We haalden onze steeldrums van de zolder voor een tropische verrassing.

Cultuurtips voor thuis


Nu we geen bezoek kunnen brengen aan het museum, komt het museum naar je thuis! In opdracht van Arthur & Brent maakt Jagthund een serie creatieve animaties “Cultuurtips voor thuis“, waar wij de voice-overs voor verzorgen.

BRING BACK THE WOW!

BRING BACK THE WOW is de nieuwe slogan van Kärcher, en met hun revolutionaire home & garden-lijn gaat dat helemaal lukken. In opdracht van Kärcher Nederland verzorgden wij de Nederlandse adaptie van een serie commercials, die zijn ontwikkeld door het hippe Berlijnse bureau Antoni.

Sing along!


Onze studio’s zijn weer open voor live-opnames! Ook de medewerkers van Bonduelle komen na drie maanden lockdown weer bij elkaar. Deze nieuwe start wilde de complete directie luister bijzetten, en daarmee alle medewerkers een hart onder de riem steken. Eerst inzingen in de recording-studio en daarna helemaal los in onze chromakey studio.
Wil je ook samen een inspirerende dag beleven?
Bel ons even! 073-6571766.

We zijn er voor je

We zijn beland in een bijzondere tijd. 2020 zou een mooi en vol evenementenjaar worden. Door het coronavirus staat vrijwel alles op losse schroeven en veel is al afgelast. Het EK voetbal wordt een jaar opgeschoven, Koningsdag, Olympische Spelen en het Eurovisie Songfestival zijn afgelast, en ook de Giro d’Italia gaat niet door. Grote events waarvoor we mooie reclamecampagnes zouden maken. Jammer. Het is niet anders.

Toch biedt ook deze tijd kansen. Zo ligt een radio- of tv-campagne nu meer dan ooit binnen handbereik, want ondanks dat er meer naar radio en TV wordt geluisterd en gekeken, zijn de secondetarieven door diverse zenders flink verlaagd. Als reclameproducent denken wij graag mee. Laten we samen kansen creëren.

 

Amai! Goede deal!

Dat we de radio- en TV-spots van Kwantum voor Nederland maken is inmiddels best bekend, maar wist je dat we ook de radiocommercials voor Vlaanderen maken? Voor Kwantum gingen we op zoek naar de Belgische vervangers van de Nederlandse Roeland Fernhout en Lies Visschedijk. Zeg nou zelf, dat klinkt heel plezant!

Fietsvakantie in eigen land!

Hoe ga je je vakantie dit jaar inrichten? In eigen land natuurlijk! Op een comfortabele fiets van Amslod. Amslod vroeg ons een speelse geanimeerde commercial te ontwikkelen die aansluit bij het thema “vakantie in eigen land”. Deze commercial is te zien via NPO.

Verstandig beleggen

Is het verstandig om nu aandelen van vliegmaatschappijen te kopen? Zullen aandelen na de crisis weer naar ongekende hoogtes klimmen? Voor maar 1 euro ontvang je een jaar lang elke maand het digitale magazine van de Vereniging van Effectenbezitters. Wij maakten deze radiocommercial in opdracht van de VEB.

AV-nieuws

Radiospots, TV-commercials, soundlogo’s, animaties, social video’s, backingtracks voor productiehuizen, opdrachtmuziek, videoregistraties… Dagelijks worden bij Van de Laar | Van Efferen Studio’s interessante producties gemaakt. Op deze blogpagina lees je al ons AV-nieuws!

Meld je aan

Wil jij op de hoogte gehouden worden van wat we doen? Meld je aan voor nieuwsbrief!

Bedankt voor het aanmelden.

Er ging iets mis.