Selecteer een pagina

TV-billboard

Met een TV-billboard ofwel programmasponsoring bereik je voor een betaalbaar tarief een miljoenenpubliek. Praktisch alle programma’s bij de commerciële omroepen kunnen gesponsord worden. Met een billboard kun je in no-time een grote naamsbekendheid genereren.

D.m.v. een TV-billboard bij specifieke programma’s kun je heel doelgericht targeten. Met een beperkt budget schiet je midden in de roos. Interesse? Neem contact op met Van de Laar | Van Efferen Studio’s. We hebben goede contacten met alle belangrijke TV-zenders en mediabedrijven!

Voorbeelden van TV-billboards

Vitalize Spier Comfort

Villa Massa

Leesbrillenbox

De Voordeelmarkt

Billboard op basis van still

De eenvoudigste versie van een billboard is een still: een stilstaand plaatje of een foto met een logo, slogan en url, meestal voorzien van een voice-over. Doeltreffend, maar wel erg eenvoudig. Het lijkt misschien eenvoudig, maar om het maximale uit een 5- of 10-sec billboard te halen, moet je precies weten wat de richtlijnen zijn. Wij beschikken over die kennis, dankzij een nauwe samenwerking met alle commerciële zenders.

Productietarief: vanaf € 975,00 excl. BTW.

Billboard met beweging in 2D

De meest voorkomende TV-billboard bevat een beweging in 2D. Je kunt hierbij denken aan een geanimeerd logo, foto’s of elementen die in beeld geschoven worden. Of bijvoorbeeld een foto waarbij de achtergrond van de voorgrond wordt losgemaakt, waarna deze ten opzichte van elkaar bewegen, etc. Een doeltreffende aanpak, eenvoudig te verwezenlijken en dus een voordelige oplossing.

Productietarief: vanaf € 1475,00 excl. BTW.

Billboard met 3D-elementen

Een 3D-element ziet er aan alle kanten realistisch uit. Op basis van platte foto’s maken wij een levensecht 3D-model. Een model met perspectief, dat we vervolgens in beeld animeren. Als voorbeeld verwijzen we naar de boodschap van Vitalize Spiercomfort. Je ziet daar verschillende verpakkingen in beeld verschijnen. Die zien er “tastbaar” uit, maar zijn door onze motion graphics designers in de studio gemaakt!

Productietarief: vanaf € 2100,00 excl. BTW.

Billboard met live-motion

Bij het maken van een billboard kun je kiezen voor gebruik van live-motion. Door te filmen kun je op eenvoudige wijze verrassende effecten bereiken, en geef je een realistisch beeld van het onderwerp. Een voorbeeld van een gefilmd billboard is dat van Villa Massa.

Productietarief: vanaf € 1950,00 excl. BTW.

Meer informatie nodig?

Neem contact met ons op!

4 + 14 =