Selecteer een pagina

Beeldproducties

Van de Laar | Van Efferen Studio’s maakt visuals binnen elk budget. Animaties, live action op locatie of in onze eigen chromakey-studio, drone-opnamen, ons productiehuis heeft alle middelen om het maximale te bereiken binnen je bestedingsruimte. We verzorgen de hele productie: concept & copy, script, storyboard, opname, regie, montage, motion graphics, visual FX, colour grading, sound design en aanlevering bij elk platform.

Al ruim 25 jaar maken we commercials, en niet alleen voor TV! De opkomst van online marketing maakt het voor adverteerders eenvoudig een commercial in te zetten, specifiek voor hun doelgroep. Wij maken commercials van idee tot aanlevering, en denken graag mee over de inzet van mediaplatforms en targeting.

Heb je iets uit te leggen? Een productieproces, veranderingstraject, jaarcijfers, een gebruiksaanwijzing? Niets communiceert zo krachtig als een korte uitlegfilm of explanimation. Wij maken bondige uitlegvideo’s en -animaties die iedere boodschap helder over weten te brengen.

Als merk wil je je profileren; niet iedere uiting hoeft direct te converteren. Door filmpjes via social media kun je je als merk onderscheiden, likeability verhogen en een gunfactor creëren. Wij maken social video’s en adviseren over de inzet van mediakanalen zoals YouTube, Facebook, en Instagram.

Met een billboard voor/na een TV-programma, het weer, een film of het nieuws, bouw je in korte tijd een enorme merkbekendheid op. Ook al duurt een billboard maar een paar seconden, je bereikt als snel een miljoenenpubliek. Wij maken aansprekende TV-billboards die een merk naar een hoger niveau tillen.