Social Media - Van de Laar Van Efferen

Social Media

Adverteren op social media? Pak het professioneel aan!

Sociale media zijn deze dagen niet meer weg te denken. Via telefoon, tablet en de traditionele laptops en computers is iedereen elk moment van de dag bereikbaar. En dat biedt kansen!

Videobestanden worden steeds belangrijker, immers de consument houdt zich niet meer bezig met het lezen van lange lappen tekst. De waarde van een video is hoger dan de waarde van een lange lap tekst of zelfs een foto. Je kan hier als organisatie op inspelen door gebruik te maken van een videoadvertentie welke je verspreidt via verschillende social media kanalen. In de video speel je in op de laatste nieuwtjes vanuit de organisatie, een nieuw product of dienst of wat je als organisatie voor de consument kan betekenen. Facebook is van deze social media platformen het meest bekende medium voor het adverteren van een dergelijke video, maar ook Instagram en LinkedIn bieden kansen. Je kan heel specifiek targetten op een doelgroep welke wordt samengesteld vanuit leeftijd, geslacht, interesses, carrière enzovoort.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een videoadvertentie op bijvoorbeeld Facebook? Kom eens langs! Onder het genot van een kop koffie delen wij graag onze ideeën en kijken we naar de mogelijkheden rondom de boodschap die je wilt verspreiden.