Selecteer een pagina

Post productie

Wij helpen je graag bij de post productie van de audio

De video is klaar, nu is het tijd voor de audio post productie, ofwel audionabewerking. De audio moet kloppen met het beeld en moet het geheel versterken. Door het aanbrengen van de juiste elementen zoals geluidseffecten, stockmuziek, foley, atmosferen of het componeren van muziek zorg je voor die versterking. Van de Laar | Van Efferen Studio’s helpt je graag bij de audionabewerking voor je video.

De juiste kwaliteit

De productie laten opvallen, dat is wat je wilt. Vertrouw hiervoor op de vaardigheid en kennis van je studio. Van de Laar | Van Efferen Studio’s heeft ruim 27 jaar ervaring, de juiste vakmensen en de meest moderne middelen in de audiostudio’s om de post productie van je audio te vervaardigen.

Een productie van A t/m Z

Liever de gehele video laten produceren? Van de Laar | Van Efferen Studio’s biedt een videoproductie van A t/m Z aan. Of het nu gaat om een 360 graden video, animatie, bedrijfsfilm of commercial.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de post productie van audio? Neem contact met ons op of maak geheel vrijblijvend een afspraak. Wij helpen je graag verder met de post productie van je audio.

Meld je aan

Wil jij op de hoogte gehouden worden van wat we doen? Meld je aan voor nieuwsbrief!

Bedankt voor het aanmelden.

Er ging iets mis.

Vraag een offerte aan