VDLVE banner
Radiospots banner
Tvcommercials banner
Online commercial banner
Social Media banner
Spotify banner

Merk versterken

Je merk versterken? Wij helpen je graag!

Je merk versterken en de boodschap die je wilt overbrengen verspreiden wordt ons, dankzij het gebruik van verschillende advertentieplatformen, tegenwoordig erg gemakkelijk gemaakt.

Echter wordt het wel steeds lastiger om een goed medium te kiezen en te bepalen hoe de boodschap zo goed mogelijk tot zijn recht komt. Vandaag de dag zijn er zoveel uitingen dat de consument alleen filtert wat hij of zij interessant genoeg vindt.

Van de Laar | Van Efferen Studio’s helpt je de juiste boodschap via het juiste medium aan je doelgroep te verspreiden. Wij doen dat door te kijken naar de boodschap welke je wilt uitdragen: is de boodschap uniek genoeg? Daarnaast kijken we naar de mogelijkheden van het te gebruiken medium, zo kunnen wij een TV-commercial, radiocommercial, pre-roll, videoadvertentie op Facebook of andere sociale media of een advertentie op Spotify voor je ontwikkelen. Vervolgens wordt bepaald waar de doelgroep zich bevindt binnen het medium en hoe deze bereikt kan worden.

Wat maakt ons uniek? Wij maken alleen producties waar wij 100% achterstaan! Benieuwd naar onze laatste producties? Neem een kijkje in onze online nieuwsbrief.

Wil je weten hoe wij je merk kunnen versterken? Neem contact met ons op en wellicht ontmoeten we elkaar binnenkort onder het genot van een kopje koffie!

Uitgelicht

Showreel TV-commercialsShowreel RadiospotsNieuwsbrief

Met het invullen gaat u akkoord met onze privacyverklaring.