Selecteer een pagina

Hoe maak je radioreclame?

Radioreclame, hoe maak je dat?

Wil je een pakkende radioreclame die scoort? Maak een afspraak met Radiospots.nl. Met ruim 25 jaar ervaring weten wij wat er speelt en wat de do’s en don’ts zijn betreft radioreclame.

Of eerst wat meer info?

Natuurlijk, niet iedereen neemt zomaar contact op met een organisatie voor het produceren van een radioreclame. Je vraagt je wellicht af hoe zo’n partij te werk gaat en wat je mag verwachten? Begrijpelijk! En daarom leggen we je graag uit hoe wij radioreclame zien en hoe wij een succesvolle radiocampagne voor je organisatie kunnen ontwikkelen.

It’s all about..

De sleutel naar het maken van succesvolle radioreclame ligt ‘helaas’ niet bij maar één gouden tip. Nee, het maken van radioreclame is een vak apart. Wij geven je graag een kijkje in dit vak.

Wat is het doel van de radiocampagne? Welke informatie kan helpen je doel te bereiken? Wat is het voordeel voor de luisteraar van de radioreclame? Een drietal vragen die beantwoord dienen te worden met één boodschap: de boodschap welke je communiceert in de radioreclame. Ga niet gooien met verschillende boodschappen, maar houd focus.
Ga bij het bepalen van die ene boodschap altijd uit van een (potentiële) klant, niet vanuit jezelf. Jij bent inmiddels al zo bekend en vertrouwd met je boodschap, maar je wilt juist weten of die (potentiële) klant net zo bekend en vertrouwd kan worden als jij.
Zorg voor herkenbaarheid bij de luisteraar en zorg dat de radioreclame oprecht overkomt. De luisteraar hoort het meteen wanneer er iets niet klopt, weg is je goed bedoelde boodschap..
Be creative. Niet voor jou weggelegd? Schakel hulp in! Met een creatieve en vooral opvallende campagne word je gehoord!

Het hele proces, in huis geproduceerd

Wij beschikken over de mankracht en middelen om de radioreclame van A t/m Z te ontwikkelen. Dat betekent dat we het idee/conept bedenken, de vertaalslag naar copy maken, een studio hebben voor opname, over een database van professionele commentaarstemmen beschikken, een technicus in huis hebben, de regie kunnen voeren, het geheel kunnen ondersteunen met (custom made) muziek en de aanlevering naar de zenders verzorgen.

Contact

We hebben alles in huis om een succesvolle radiocampagne te realiseren. Natuurlijk is het ook mogelijk slechts enkele facetten in te schakelen. Hierbij kan je denken aan alleen de productie of juist het schrijven van de commercial.
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee over de productie van je radiocampagne.

Meld je aan

Wil jij op de hoogte gehouden worden van wat we doen? Meld je aan voor nieuwsbrief!

Bedankt voor het aanmelden.

Er ging iets mis.

Vraag een offerte aan