Selecteer een pagina

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions

Wil jij alles weten over beeld- en geluidsproducties? Wij behandelen hieronder de meest gestelde vragen ofwel Frequently Asked Questions (FAQ).

Wat kost een radiocommercial?
Voor de kosten van een radiocommercial hebben wij een handige calculator gemaakt. Binnen 1 minuut bereken jij de kosten voor een radiocommercial, gebaseerd op jouw wensen.

Wat kost een tv-commercial?
Voor de kosten van een tv-commercial hebben wij een handige calculator gemaakt. Binnen 1 minuut bereken jij de kosten voor een tv-commercial, gebaseerd op jouw wensen.

Wat kan Van de Laar | Van Efferen voor ons betekenen?
Wij bieden verschillende producties in beeld en geluid aan, hierbij kan je denken aan radiocommercials, tv-commercials, pre-roll producties en advertenties op sociale media en Spotify. Wij kunnen een productie van A t/m Z verzorgen, de mogelijkheden zijn eindeloos: copywriting, beeldopname, geluidsopname, stemcasting, muziek, videomontage en reclamezendtijd.

Voor welke merken werkt Van de Laar | Van Efferen studio’s?
We zitten al ruim 25 jaar in het vak, dat betekent ook 25 jaar ervaring en klantopbouw. Wij werken voor grote merken als Goossens wonen en slapen, Kwantum, Licor43, Trivago, Napoleon, E.on enKärcher. Ook kleine merken zijn bij ons van harte welkom.

Kan ik als reclamebureau een vrijblijvende offerte aanvragen?
Wij werken vaak met reclamebureaus. Zij hebben verschillende merken in hun portfolio en werken daarvoor vaak samen met één studio. Mocht je interesse hebben in onze tarieven of een eventueel samenwerkingsverband willen we je vragen contact met ons op te nemen, natuurlijk geheel vrijblijvend.

Kan ik als merk een vrijblijvende offerte aanvragen?
Ook als merk kunnen we veel voor je betekenen. We hebben alle facetten in huis om een productie van A t/m Z af te ronden. Dankzij ruim 25 jaar ervaring weten we hoe je beeld- en geluidproducties het best kan aanpakken en adviseren dan ook graag. Mocht je interesse hebben in onze tarieven of een eventueel samenwerkingsverband willen we je vragen contact met ons op te nemen, natuurlijk geheel vrijblijvend.

Meld je aan

Wil jij op de hoogte gehouden worden van wat we doen? Meld je aan voor nieuwsbrief!

Bedankt voor het aanmelden.

Er ging iets mis.

Vraag een offerte aan