Selecteer een pagina

Concept & Copy

Concept & copy van een radiocommercial

Concept & copy zijn de basis van iedere succesvolle radiocommercial. Van de Laar | Van Efferen Studio’s heeft meer dan 27 jaar ervaring in het bedenken en produceren van creatieve radiocommercials met impact. Wij denken graag vanaf de conceptfase met u mee.

Bij de ontwikkeling van concept en copy draait het om twee dingen: doelgroep en doelWIE wilt u bereiken en WAT wilt u bereiken? Wanneer doelgroep en doel bepaald zijn, kan gekeken worden naar de invulling. Gaat het om naamsbekendheid, of om ondersteuning van een tijdelijke actie? Hoe wordt de campagne ondersteund in andere media zoals print en online? Het is essentieel dat de radiocampagne naadloos aansluit bij andere uitingen.

Bij de vormgeving van een radiocommercial kunnen we diverse kanten op: wordt het een eenstemmige spot of wordt deze meerstemmig? Wordt gekozen voor een dialoog? Wordt de commercial ondersteund door geluidseffecten, muziek, een soundlogo, een gezongen jingle?

Het schrijven van concept en copy voor een radiocommercial lijkt eenvoudig, maar dat is het niet. Een middelmatige radiospot is in no-time geschreven… maar als adverteerder wilt u geen middelmatige commercial. U heeft een topproduct en de commercial moet dat uitstralen.

Wij helpen u graag verder met het bedenken en ontwikkelen van het concept en de copywriting. Bel ons even of stuur ons een mail!

Meld je aan

Wil jij op de hoogte gehouden worden van wat we doen? Meld je aan voor nieuwsbrief!

Bedankt voor het aanmelden.

Er ging iets mis.

Vraag een offerte aan