Selecteer een pagina

Tour de Soudal

De Tour de France is volop gaande en de Soudal Quick-step ploeg zet mooie prestaties neer. In de aanloop naar de Tour deden ze al een rondje Nederland om iedereen kennis te laten maken met de producten van Soudal.

AV-nieuws

Radiospots, TV-commercials, online-ads,  soundlogo’s, social video’s, opdrachtmuziek, sound design, videoregistraties… Dagelijks worden bij Van de Laar | Van Efferen Studio’s interessante producties gemaakt. Op deze blogpagina vind je al ons AV-nieuws én lees je van alles over interessante ontwikkelingen in de markt.

Meld je aan

Wil jij op de hoogte gehouden worden van wat we doen? Meld je aan voor nieuwsbrief!

Bedankt voor het aanmelden.

Er ging iets mis.


Wil jij na je vakantie ook slapen op een hotelbed? Dat kan met een slaapsysteem van Swissflex. Daarmee haal je het comfort van een echt Zwitsers kwaliteitsmerk in huis. In opdracht van Brand Junkies ontwikkelden we radiocommercials die nu te horen zijn op de landelijke radiozenders!

📻 Knapperige cracker alert! 📻


Wie houdt er niet van het geluid van een heerlijk knapperige cracker? 🤤 Maar heb je ooit zo’n verrukkelijk geluid gehoord in een radiocommercial? 🙉 Wij brengen de krokante vibes rechtstreeks naar je oren met onze nieuwe Wasa-commercial! 🔊💥 Wij produceerden deze commercial in samenwerking met Fightclub, de brand- en performance agency uit Breda.

✨ Ga blinken met Brinckers 🌟

Brinckers e-bikes veroveren Nederland om jouw fietservaring naar een hoger niveau te tillen! Brinckers e-bikes worden met liefde en vakmanschap gemaakt in ons prachtige landje en zorgen voor een smooth ride 🇳🇱💨 VDLVE maakte een pakkende en aanstekelijke radiocommercial. Heb jij ‘m al gehoord?

Wel de trend, niet de prijs

📺🎥 Kijk eens wat we voor jullie in petto hebben! 🙌🏼💡 We hebben de handen uit de mouwen gestoken en een te gekke commercial gemaakt voor Kwantum, helemaal in stop motion-stijl! 😱✨
Van dansende tuinstoelen tot fluitende parasols, deze commercial heeft het allemaal! Het kostte ons wel uren en uren van geduld (en héél veel koffie), maar het resultaat is absoluut geweldig! 😅☕️
#Kwantum #StopMotion #CreatieveSupersterren

Avalon – The Next Chapter

Attractiepark Toverland heeft Avalon verder uitgebreid! In Avalon staan je nieuwe belevingen vol avontuur, adrenaline en mystiek te wachten. Deze wereld gaat nóg meer tot leven komen. Rond dit thema hebben we nieuwe radiocommercials geproduceerd, die deze zomer te horen zijn op Q music, Radio 10 en NPO.

🦁 Beleef de safari van je leven! 🐯

Stel je voor: je zit in een open jeep, omringd door de prachtige Afrikaanse savanne. De warme zomerzon streelt je gezicht terwijl je ademloos wacht op wat komen gaat. Plots hoor je een diepe brul, gevolgd door het indrukwekkende gebrul van een tijger. Dit is geen gewone safari – dit is avontuur in zijn puurste vorm!

In opdracht van Marketing Communicatiebureau Fama Volat ontwikkelden we een serie radiocommercials en verzorgden we de voice overs voor een aantal online ads. Zoek je nog wat spanning deze zomer, op naar Beekse bergen! Maar pas op voordat je het weet sta je oog in oog met… 🦁🐯

Werken in de Caribbean

Lijkt je dat niet heerlijk? Werken in het Caribisch gebied. Het hele jaar een aangename temperatuur en een relaxt werkklimaat. Al vele jaren maakt VDLVE de commercials voor de Nationale Carrièrebeurs. Voor inzet op TV, radio en bijvoorbeeld via grote schermen op de treinstations. Dit jaar zat daar voor het eerste jaar een tropisch tintje aan.

Je woont al jarenlang in je huis, hebt er kinderen gekregen en wilt er nog lang blijven wonen. Dankzij Otolift kun je -ook wanneer trappen lopen een last wordt- in je eigen huis blijven. VDLVE ontwikkelde in opdracht van Otolift een TV-campagne met een persoonlijke touch.

TV-billboard

Iedereen een wit gebit! Dat is het devies van de goedkoopste tandenbleker ter Wereld: Witgebit Nederland. Door middel van een TV-billboard heeft Witgebit van zich laten horen, én zien. Productie: VDLVE

’t Wórdt mooi en ’t blijft mooi…

Heerlijk, we zitten weer in de tijd van de zomerse avonden en gezellige tuinfeestjes. Om ervoor te zorgen dat je terras mooi wordt én blijft, heeft MBI een unieke tegel ontwikkeld: krasvast, zuurbestendig en vetwerend. Daarmee kan je terras tegen een stootje. Dus… laat de feestjes maar komen!

VDLVE ontwikkelde deze commercial in opdracht van MBI.

Geef je moeder haar jeugd terug!

Een uniek cadeau uitzoeken voor Moederdag… dat valt nog niet mee. Wij hebben de tip: Geef je moeder haar jeugd terug, met het boek “Mijn Eerste 18 Jaar”. Daarmee herbeleeft ze alle belangrijke gebeurtenissen in de eerste 18 jaar van haar leven. Deze commercial is deel van een complete reeks commercials voor TV en online-inzet.

Slimme buitencamera

WoonVeilig is een slim beveiligingssysteem dat je zelf kunt installeren en vanuit een basispakket kunt uitbreiden. NU krijg je bij het startpakket GRATIS een slimme buitencamera!

Zijn jullie klaar om je vakantie te beginnen? 😎✈️ Maar wacht even… heb je alles al ingepakt? 🤔 Geen paniek! Bij Heuts is elk seizoen wel iets te doen! 🙌🛍️ Deze radiocommercial draait de hele zomer op Q-Music en Radio 10.

Vitakraft

Weet jij welke snack jouw hond zélf zou kopen? Wij weten het wel! Vitakraft Naturals! Waarom? Omdat het 100% natuurlijk is. Dus er zit geen troep in. VDLVD ontwikkelde een reeks radiocommercials in samenspraak met CorporateTrailer.

Elke. Stap. Telt.

Eén op de vijf mensen krijgt Alzheimer of een andere vorm van dementie. Koop je Alzheimer Socks dan steun je onderzoek. Met een geweldig team maakten we belangeloos deze campagne voor radio, TV en online. Een samenwerkingsverband van Van de Laar | Van Efferen Studio’s en Creanza, Jan van Gestel Copy & Concept, MediaValue, Skyline Capturing en Pierre Bokma. Elke. Stap. Telt.

Houd ze in beweging!

Om je huisdier te helpen een gezond en actief leven te leiden, is een goede aanvulling op de voeding belangrijk. Met Pharmox blijft je hond of kat in beweging. Samen met dierenarts Piet Hellemans produceerden we een serie commercials voor TV en online, met Bonnie in de hoofdrol.

Geen woorden maar data

Eerlijke cloudhosting voor ondernemend Nederland? Tilaa. Your preferred Cloud Partner. In opdracht van Tilaa creëerden we radiocommercials welke draaien op BNR.

Manutan

Nooit meer misgrijpen… Manutan heeft alles voor kantoor, magazijn en buitenterrein. Van deze radiocommercial maakten we variaties voor de Nederlandse, Vlaamse en Franse markt. Zing lekker mee met de vrolijke op-maat-gemaakte muzikale huisstijl van Manutan!

Guilty pleasure

Jouw guilty pleasure? Kom shoppen bij Woonwarenhuis Nijhof. Maar liefst 15 speciaalzaken onder één dak. Waar precies? In Baarn!

The Fountain – Make Wise Choices

Een mooie, nieuwe opdracht voor ons was dit Engelstalige luisterboek van Els van Steijn. We mochten de opnames verzorgen, de audio masteren en het audioboek monteren. Trots op het eindresultaat zijn we met de opnames voor het volgende boek alweer begonnen.

Be a Rebel!

Miauw! Katten van Nederland; be a rebel, not a pussy! Of je nu een luie of speelse kat, een binnen- of buitenkat bent; Petrebels heeft dé krabpaal voor jou! We hebben onze creativiteit mogen aanspreken met deze out-of-the-box radiocommercial inclusief passende muziek voor Petrebels!


Het is altijd gezellig met Tim en Tom Coronel. Onlangs maakten we de nieuwe radiocommercials voor Heuts; deze keer ging het over de wintersport. Bij Heuts is elk seizoen wel iets te doen! De radiocampagne loopt via Q Music.

Swing it out!

Soms hangen je hanglampen nét niet waar je ze wilt hebben. Swing it out, met Lightswing! In opdracht van Illuminade creëerden we voor Lightswing een nieuwe radiocommercial. Lightswing: the solution for moving your light.

It’s a Brand New D (-Reizen)


D–Reizen is terug en hoe! In opdracht van X-ingredient mocht VDLVE de originele hit “A Brand New Day” (je weet wel, uit de film “The Wizz”) editen voor diverse radio- en TV-commercials, laat de vakantie maar komen!

AV-nieuws

Radiospots, TV-commercials, online-ads,  soundlogo’s, social video’s, opdrachtmuziek, sound design, videoregistraties… Dagelijks worden bij Van de Laar | Van Efferen Studio’s interessante producties gemaakt. Op deze blogpagina vind je al ons AV-nieuws én lees je van alles over interessante ontwikkelingen in de markt.

Meld je aan

Wil jij op de hoogte gehouden worden van wat we doen? Meld je aan voor nieuwsbrief!

Bedankt voor het aanmelden.

Er ging iets mis.