Selecteer een pagina

Audioproducties

Radiocommercials, backing tracks, sounddesign, voice-overs, sonic branding… Van de Laar | Van Efferen Studio’s heeft er in de afgelopen 27 jaar een naam mee opgebouwd. Onze audioproducties zijn dagelijks te horen op regionale, nationale en internationale radio- en TV-stations, en niet te vergeten online! Wat kunnen we voor jou betekenen?

Merken waarvoor we werken

[logo-carousel id=default]

Van de Laar | Van Efferen Studio’s is het productiehuis voor effectieve radiocommercials. Al meer dan 30 jaar werken we voor mooie merken, en maken we commercials met impact, creatieve concepten en 100% tevredenheidsgarantie!

Sound design brengt een productie tot leven. Onze sound designers beschikken over tienduizenden sound effects. Maar ze trekken er ook graag op uit om met geavanceerde apparatuur een geluidseffect live op te nemen, of in de studio te creëren!

In onze studio’s produceren onze componisten muziek op maat voor onder andere commercials, jingles en soundlogo’s. We hebben in de afgelopen jaren veel bekende jingles gemaakt. Zeker weten dat je er een paar van kent!

Een voice-over neemt de luisteraar of kijker mee door het verhaal. Een productie staat of valt met de keuze van de voice-over. Ook stemregie is belangrijk. Onze voice directors halen het maximale uit een stemacteur; nationaal en internationaal!