Selecteer een pagina

Amslod sponsor Tour de France

Zaterdag (7 juli) gaat de Tour de France van start en zal de NOS traditiegetrouw live verslag doen van alle etappes in de grootste wielerronde ter wereld. Amslod is drie weken als sponsor verbonden aan deze veelbekeken sportverslagen én zal naast deze sponsorvermelding ook een nieuwe TV-commercial uitzenden. Van de Laar | Van Efferen Studio’s had ook nu weer de eer om de billboardcampagne én de nieuwe TV-commercial van concept tot aanlevering te produceren. Amslod belooft nog veel van zich te laten horen: “In de promotie van Amslod gaan we er serieus tegenaan en dat kan ook, want het gaat heel goed. We hebben het erg druk, de nieuwe collectie slaat goed aan en we kunnen leveren. Ik hoor soms wel eens andere geluiden in e-bike land, maar die gaan voor ons niet op.”, aldus Bert Jonkeren -directeur Amslod-.