Selecteer een pagina

Even voorstellen…

20160624_123121Een nieuw gezicht… Motion Graphics Designer: Dave!
Dave houdt erg van creatief bezig zijn. Alles wat met beeld en geluid te maken heeft vindt hij fascinerend. Of het nu gaat om het maken van muziek, achter de camera staan of animaties maken en bewerken, niets is te gek! Reizen, nieuwe talen leren en muziek maken, daar is hij ’s nachts wakker voor te maken. Zo heeft hij een half jaar in Sydney gewerkt aan diverse film- en animatieproducties.

Bij Van de Laar | van Efferen Studio’s heeft hij z’n plek gevonden om zijn kennis en interesses te kunnen uitoefenen. “Het is hier net een speeltuin met allerlei speeltoestellen waar je als kind van alles uit mag proberen. Ik word breed ingezet in de werkzaamheden, zo maak ik animaties, websites en filmpjes. En vervelen zal ik mij niet, er is altijd wel iets te doen;)”.