Selecteer een pagina

Goedemorgen/Goedemiddag, Van de Laar | Van Efferen Studio’s met Veronique

VeroSinds vorige week klinkt het zo door het kantoorpand van Van de Laar | Van Efferen Studio’s. Inmiddels natuurlijk de hoogste tijd dat onze nieuwe kracht zich even aan jullie voorstelt:

‘Mijn naam is Veronique Eijkemans, 27 jaar jong en afkomstig uit Sint-Michielsgestel. Na mijn studie communicatiemanagement ben ik terechtgekomen bij een uitgever voor (jaar-)boeken, scripties en proefschriften. Daar kwam ik erachter dat ik ‘meer’ met marketing en communicatie wil doen binnen een andere branche. Na een leuk gesprek over de mogelijkheden bij Van de Laar | Van Efferen heb ik mijn CV en ambities naar Matthijs en Paul gestuurd waarna ik al snel op gesprek mocht komen. Nu zit ik hier en zal ik als Traffic-Manager de coördinatie rondom de reclameproducties op mij nemen en in de functie van marketing- en communicatiemedewerker het merk komen versterken. Helemaal fris en fruitig, klaar voor een nieuwe start! Spreek ik je binnenkort?’