Selecteer een pagina

Wat kunnen wij dit najaar voor u betekenen?

Radio- en tv-commercials: dat is de ‘core-business’ van Van de Laar | Van Efferen Studio’s. Maar in onze studio worden ook andere audiovisuele producties uitgevoerd. Zo werken we -i.o.v. Full Frame- regelmatig voor Les Mills om de work-outs van een stem te voorzien. Sh’Bam, Body Combat, Pump.. we krijgen vanzelf zin om te gaan sporten! Ook maakten we een Zwitserse en Nederlandse adaptie van de Duitse tv-commercial voor Outfittery én vonden we de stem voor de nieuwe Kwantum campagne.

Hoor je ons Engels, Duits of Frans spreken? Dan zijn we waarschijnlijk in gesprek met één van onze 350 internationale commentaarstemmen. Op zoek naar een professionele stem voor een bedrijfsfilm, productpresentatie of radio- en tv-commercial? Kijk eens op Click-A-Voice.

Je leest het: Van de Laar | Van Efferen Studio’s is van alle markten thuis! Dus neem snel contact met ons op en ontdek wat wij dit najaar voor u kunnen betekenen! Op AV-nieuws lichten we enkele van onze recente producties verder uit..