Selecteer een pagina

Showreel update

showreel_avnieuwsVan de Laar | Van Efferen Studio’s is al meer dan 23 jaar van allerlei markten thuis. Velen denken dat we alleen radiospots produceren, maar we doen veel meer: post production, audionabewerking en complete TV-commercials! Kom maar op met de ‘name drop’: tv-commercials en billboards voor o.a. Kwantum, Licor43, Scapino, Swisscare, Voetbal International, Hülsta, Trivago, Magnum, Villa Massa en GSMwijzer.

We gaan ook steeds meer internationaal. Zo draaien onze commercials in Kameroen, Guinee Bissau, de Verenigde Arabische Emiraten en in het Verenigd Koninkrijk. Ook verzorgen we audio in alle talen van de wereld. Zo voorzagen we in opdracht van Commond een whiteboard animation van 20 talen. Tijd om onze showreel een flinke update te geven. Check de showreel op deze page.